CE PĂRERE AVEȚI – Baia Mare are bani pentru de toate. Cine spune asta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Municipiul reședință de județ nu duce lipsă de bani. Investițiile sunt peste tot, orașul se dezvoltă într-un ritm alert, doar că mulți dintre băimăreni încă așteaptă un ștrand, o grădină zoologică care a fost promisă că se face la momentul desființării celei care a existat candva, piste de biciclete ca-n Occident și locurile de muncă mult promise. Dar nu în supermarket-uri, ci în fabrici, uzine etc. Mai așteaptă parcurile industriale, centura ocolitoare a municipiului, și altele. Că sunt multe așteptările băimărenilor.

„Baia Mare are bani. Baia Mare are buget și are bani. Avem bani pentru investiți în infrastructură, în dezvoltarea și modernizarea orașului. Avem bani pentru educație, pentru reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ, inclusiv pentru dotarea lor.  Unii și alții încearcă să inducă în eroare opinia publică, folosindu-se de diverse situații cu carcacter penal unde, la nivel de administrație, am decis să nu achităm anumite servicii care nu s-au prestat conform contractului.

Nu acceptăm să fim bătaia de joc a unor firme. Baia Mare are bani! Pentru tot ce au nevoie băimărenii, de la mic la mare. Nu și pentru șuste MIZERABILE sau politice…”, a spus primarul de Baia Mare la finele săptămanii trecute.

Așteptăm comentariile băimărenilor legate de banii pe care îi are Baia Mare. Sau zice că îi are.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. duhul din lampă

  Salam aleikum… de când l-am făcut primar , lampa o freacă doar pt. lalele, petunii, panseluțe, eventual să- i tau gazonul ,, iarba,, la fotbaliști … Băncuțele când le schimbăm cătălin ???

  Reply
 2. Ghita

  Oo da…are bani…să.i spele pe luminițe…pe borduri..etc..numa să ii intre în buzunar și lui jumă…

  Reply
 3. Vasile

  Dacă ai așa mulți bani,termină lucrările de la Colegiu Gheorghe Șincai și nu-ți mai bate joc de profesorii și elevii de acolo.Cine poate să creadă un penal ,doar fraierii!

  Reply
 4. Velescu Alexandru

  Sunt bani? Atunci primarul și primăria să facă urgent la coborârea sau urcarea pe un trotuar minirampe pentru bolnavii cu probleme locomotorii, țintuiți într-un scaun cu rotile, așa cum sunt într-o țară civilizată dincolo de granițele României sau în unele (puține) orașe din țară. S-a mai discutat acest aspect cu primarul, dar acesta nu reacționează la problemele oamenilor bolnavi din Baia Mare. Nu are timp pentru ei.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole