CE SĂ MAI ÎNȚELEGI – Carne contaminată cu substanțe periculoase dată românilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Carne cu reziduuri de antibiotice sau contaminată cu bacterii periculoase. O spun cei de la organizația Animals International România, care țin să precizeze că au dus la un laborator acreditat din Austria diverse sortimente de carne de la producători diferiți din România.
„În România, oricine poate cumpăra de la farmacie, antibiotice de uz veterinar fără rețetă, spun reprezentanții organizației Animals International, care au și verificat acest lucru. Ei au vrut să afle cum se reflectă această situație în alimentele pe care românii le mănâncă. Așa că au dus probe la analiză la un laborator acreditat din Austria, după ce un laborator din țara noastră a refuzat testarea„, a spus, la Europa FM, Gabriel Păun de la Animals International Romania.
Potrivit Europafm.ro, Gabriel Păun a precizat: „Am analizat 11 probe de carne, lapte și ouă, branduri comune care se găsesc în mai multe supermarketuri și deja am găsit 5 probe cu reziduuri de antibiotice, 4 în care și 1 în ouă. Nu ne așteptam să le găsim pentru că, în mod normal, există niște timpi de așteptare care sunt puși inclusiv pe prospectele antibioticelor comercializate. Am găsit în următoarea fază, când am analizat doar carne, în 6 din cele 7 probe am găsit două bacterii, E-Coli și stafilococul auriu. Din păcate exact aceste două bacterii sunt în topul listei mondiale ca făcând cel mai mare număr de victime anual.”
„Nu s-a mai inventat niciun antibiotic din anii 80. Se schimbă doar denumirea comercială a antibioticelor, atât. Am ajuns la fundul sacului. Bacteriile pe care le-am găsit în carne pot îmbolnăvi și ucide oamenii. Este clar că cel mai sigur și mai sănătos mod de hrănire este multitudinea de opțiuni pe bază de plante”, este de părere Gabi Păun.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. Ungur

  Gabi Păun nu ne-a a zis dacă aceste produse din supermarketuri sunt din import din Ungaria, Polonia și Germania. Aceste produse precis au fost românești?

  Reply
 2. Alex

  „Este clar că cel mai sigur și mai sănătos mod de hrănire este multitudinea de opțiuni pe bază de plante”
  De parca planetele: legume, fructe, cereale, etc. ar fi toate bio, fara nici un fel de chimicale(ingrasaminte, insecticide, ierbicide, hidrocarburi, reziduri industriale, etc)

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole