Centru de îngrijiri paliative pediatrice aproape de Baia Mare. Vezi unde și cine îl face

Episcopia Maramureșului și Sătmarului are planuri mari pentru acest an. Dacă lângă Catedrala Episcopală se dorește ridicarea unui centru de îngrijiri paliative pentru adulți, anul acesta se dorește ridicarea unui astfel de centru, dar pentru copiii cu boli terminale. Zilele trecute s-a anunțat că prin purtarea de grijă a PS Iustin, Episcopia Maramureșului și Sătmarului, prin Asociația Filantropia Maramureșeană, dorește înființarea unui centru de îngrijiri paliative pediatrice în localitatea Satu Nou de Jos.

„Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, a avut loc Adunarea Generală a Asociației Filantropia Maramureșeană. În cadrul acestei întâlniri a membrilor Asociației noastre a fost prezentat raportul activităților desfășurate în anul 2023. De asemenea, a fost discutată și aprobată o nouă organigramă a Consiliului Director, fiind desemnat ca președinte al Asociației preacuviosul părinte Ioachim Tomoiagă.
Totodată, au fost dezbătute o serie de proiecte și activități pentru anul 2024, amintind aici, inițierea demersurilor necesare înființării unui Centru de îngrijiri paliative pediatrice”, spun cei de la Asociatia Filantropia Maramureșeană.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu