Cîţu: Există o dublă personalitate la PSD – nu poţi să spui că vrei să elimini excepţiile, dar să introduci altele

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a declarat luni că eliminarea excepţiilor existente în momentul de faţă la cota unică este posibilă numai prin implementarea PNRR, care presupune reforma pensiilor, a salarizării şi cea administrativă, menţionând că „nu poţi să spui că vrei eliminarea excepţiilor, dar în acelaşi timp să introduci altele”, aşa cum face PSD, informează AGERPRES.

„Probabil că PSD una spune şi alta face. Anul acesta nu a fost introdusă o excepţie pentru un sector. Nu poţi să spui că vrei să elimini excepţiile, dar în acelaşi timp să introduci alte excepţii. Există o dublă personalitate în PSD, vorbeşte una, dar face alta. Implementarea PNRR: reforma pensiilor – eliminăm pensiile speciale, pentru că toate pensiile sunt pe contributivitate, reforma salarizării, avem salarii care sunt legate de performanţă, reforma administraţiei publice. Le facem pe toate, luăm 30 de miliarde de euro – bani jumătate gratis, jumătate la dobândă zero, nu la dobânzile astea astronomice la care se finanţează astăzi Ministerul Finanţelor – şi dezvoltăm România. Este foarte simplu, doar să vrei”, a precizat Cîţu, la Palatul Parlamentului.

El a fost întrebat dacă ar trebui eliminate excepţiile (deduceri, derogări) existente în momentul de faţă la cota unică.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2