CONCURS POLIȚIE – 45 de concurenți pentru cinci posturi la IPJ Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Concurență pentru cele cinci posturi de ofițer scoase la concurs din sursă externă în cadrul IPJ Maramureș. În data de 6 noiembrie 2021, a avut loc proba de verificare a cunoștințelor pentru candidații care s-au înscris la concursul prin încadrare directă pentru ocuparea a cinci posturi vacante de specialiști, ofițeri de poliție, în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, la Serviciul de Comunicații și Informatică, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Investigații Criminale și Serviciul Logistic.

Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș precizează că nu mai puțin de 45 de candidați au fost prezenți și dornici să își exprime cunoștințele acumulate, în vederea susținerii probei scrise pentru cele cinci posturi.

„Înscrierea candidaților s-a realizat pe toate posturile vacante de ofițeri de poliție din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute. Cea mai mare notă obținută a fost de 9,85 aferent postului de ofițer din cadrul Serviciului Logistic.

Concursul privind celalte cinci posturi vacante de ofițer s-a realizat la nivel central, de către Inspectoratul General al Poliției Române”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2