Consiliul Județean Maramureș vrea două autospeciale de terapie intensivă mobilă

Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul Județean Maramureș va investi în acest an achiziția a două autospeciale de terapie intensivă care să deservească județul, asta și în contextul în care în momentul de față există o singură astfel de autospecială.

Am luat decizia împreună cu domnul director Oros (managerul Spitalului Județean – n. ed.) ca anul acesta să investim și în două autospeciale de terapie intensivă mobilă, astfel încât să putem răspunde tuturor cazurilor speciale, cum a fost și acum nefericitul eveniment de la Botiza sau accidente de mașină sau alte situații de genul ăsta. În acest moment mai avem o singură autospecială de terapie intensivă funcțională la nivelul județului Maramureș.

Dacă luăm în considerare timpii de deplasare din Baia Mare spre Poienile de sub Munte, de exemplu, sau Vișeu sau invers sunt foarte mari. Drept urmare e nevoie ca în Maramureșul istoric să avem cel puțin o autospecială care să răspundă imediat cazurilor de accidente, infarct sau alte tipuri de afecțiuni care necesită terapie intesnivă mobilă de urgență.

Colegii de la UPU au studiat deja piața, nu sunt sume mici pentru aceste autospeciale, sunt doar câțiva producători la nivel mondial care fac astfel de autospeciale și o dotare pe care noi ne-o dorim neapărat este ca aceste autospeciale să aibă 4×4”, a spus Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole