Consultații gratuite pentru publicul Vișeuan și vecinătate: Campania ”Din grijă pentru tine”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

5 Iunie, zi frumoasă de vară la Vișeu de Sus. În incinta noii clădiri a Spitalului Orășenesc, noul Ambulatoriu de Specialitate din generozitatea conducerii Spitalului și prin spiritul de sacrificiu a unui însemnat număr de medici tineri, specialiști în diferite domenii, în această zi de duminică un număr de peste 120 e pacienți au beneficiat de consultații și investigații gratuite.

Din Inițiativa și implicarea Bisericii Adventiste din zonă a fost organizat între orele 10:00-18:00 prima ediție a campaniei ”Din grijă pentru tine”la Vișeu de Sus.

În cadrul acestui proiect acele persoane care au dorit din zona Vișeului de Sus a putut beneficia de consultații in diferite specialități, cardiologie, chirurgie vasculară, diabet și boli de nutriție precum si ecografii abdomino-pelvine și Doppler venos, în mod gratuit, pe bază de programare. De asemenea câțiva medici specialiști în medicina de urgență au oferit publicului în așteptarea consultațiilor sus amintite, sugestii cum să reacționezi în cazul apariției unui AVC sau unui preinfarct miocardic.

”Din grijă pentru tine” este o campanie desfășurată în mai multe orașe din România, evenimentul fiind organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, în parteneriat cu Spitalul OrășenescVișeu de Sus.

Programările anunțate din timp au făcut ca evenimentul să se desfășoare ordonat, cu posibilitatea unei comunicări foarte frumoase între medici și pacienți, toți cei ce au beneficiat de consultații GRATUITE apreciind foarte mult calitatea actului medical, precum și atmosfera în care au fost consultați. La plecare fiecare pacient a primit un mic dar o carte ce-i poate ajuta să-și mențină o sănătate deosebită! La finalul zilei toți cei implicați au recunoscut valoarea expresiei: Sacrificiul unora va produce bucurie pentru mulți!

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2