Coronavirus: Doi angajați de la Lokomotiv Moscova au fost testați pozitiv

PNL

Clubul rus de fotbal Lokomotiv Moscova a anunţat joi că doi angajaţi ai săi au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus, informează L’Equipe, titrează Agerpres.

“Pot confirma că, din păcate, doi angajaţi, responsabili de buna funcţionare a stadionului, au fost infectaţi”, a declarat Kiril Braido, director de relaţii publice al clubului aflat pe locul 2 în campionat, în momentul suspendării sezonului.

Tot joi, Spartak Moscova a anunţat că patronul său, Leonid Fedun, a fost internat după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. La Moscova măsura izolării la domiciliu a fost prelungită până pe 31 mai. După cum s-a anunţat, majoritatea cluburilor de fotbal din Rusia se opun reluării campionatului din cauza riscului infectării cu noul coronavirus, însă patru din primele cinci clasate pledează pentru disputarea restului stagiunii.

Pentru încheierea sezonului se pronunţă cluburi istorice, ca Lokomotiv Moscova, aflată pe poziţia secundă a clasamentului, la 9 puncte de liderul Zenit Sankt Petersburg, cu nouă etape rămase. Locul 2 ar garanta prezenţa în Liga Campionilor. O decizie va fi luată pe 15 mai, la reuniunea comitetului executiv al Federaţiei ruse de fotbal, al cărei preşedinte, Aleksandr Diukov, este în favoarea reluării cu orice preţ a campionatului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1