Cristian Niculescu Țâgârlaș: ”Celebra Ordonanță 13, care a cauzat proteste masive în toată țara, este acum istorie”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Senatorul liberal Cristian Niculescu Țâgârlaș afirmă că celebra Ordonanță 13, care a cauzat proteste masive în toată țara, este acum istorie.

Asta după ce a primit un raport nefavorabil în Senatul României.

”Cele două legi pe justiție prin care Dragnea și PSD au încercat să destabilizeze sistemul judiciar din România și să îi scape de dosare pe politicienii din PSD au primit astăzi un raport nefavorabil în Senat. Celebra Ordonanță 13, care a cauzat proteste masive în toată țara, este acum istorie.

În ședința de astăzi a Comisiei Juridice, condusă de doamna Iuliana Scântei, președinte al Comisiei, echipa liberală a câștigat o primă luptă în domeniul justiției.

Totodată, Comisia juridica a adoptat și un raport de admitere pe Proiectul de lege inițiat de Guvernul PNL-Orban în 2020 pentru organizarea concursului de intrare în magistratură, pentru 2021 – 2022, ceea ce va permite ridicarea presiunii de pe instanțe și parchete și recrutarea de noi magistrați.

Comisia pentru constituționalitate și Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări sunt două dintre cele mai active comisii din Senatul României, ceea ce este și normal, având în vedere rolul important pe care îl au în procesul de legiferare.

Activitatea în aceste două comisii, din care fac parte, înseamnă multă muncă de studiu și analiză, o documentație stufoasă care trebuie parcursă și, totodată, o responsabilitate pe măsură”, a spus Cristian Niculescu Țâgârlaș, pe Facebook.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *