Cum va fi vremea in Maramures pana in 23 februarie

PNL

Vremea va intra intr-un proces de incalzire pe parcursul urmatoarelor doua saptamani (10 – 23 februarie), cand maximele vor atinge valori de 14 – 16 grade Celsius in majoritatea zonelor, in timp ce precipitatiile vor fi insemnate cantitativ, cu exceptia zonelor montane, unde cantitatile se anunta a fi moderate, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata luni, transmite AGERPRES.

In Maramures, in prima saptamana, in medie se vor inregistra maxime de 5 – 6 grade, usor mai ridicate in prima zi, spre 7 – 8 grade. Si in aceasta regiune, in zilele de 17 si 18 februarie, se pot atinge maxime ridicate pentru aceasta perioada in jurul a 10 grade, insa dupa acest interval se va produce o scadere usoara la o medie a acestora de 7 – 8 grade.

Media minimelor va fi de 1 – 2 grade in prima zi, apoi, cu mici variatii de la o noapte la alta, vor fi valori cuprinse intre -4 si -1 grad. Dupa 18 februarie, in general, vor fi minime termice in jurul valorii de zero grade. Temporar, se vor semnala precipitatii in perioada 10 – 14 februarie, izolat mai insemnate cantitativ la inceputul intervalului. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va creste din nou dupa data de 17 februarie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1