Dan Barna: vom prioritiza acele proiecte care pot să înceapă imediat și vom prelua unele proiecte finanțate din bugetul național

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vicepremierul Dan Barna a declarat vineri că eforturile Guvernului se îndreaptă, în acest moment, către finalizarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în care proiectele care pot să înceapă imediat vor avea prioritate și vor fi preluate unele proiecte care sunt finanțate de la buget pentru a-l degreva de „o presiune suplimentară”, precizează g4media.

„Am discutat astăzi cu Istvan Jakab, șeful interimar al Reprezentanței Comisiei Europene în România, și am insistat asupra faptului că prioritatea noastră este procesul de relansare economică post-criză și, de aceea, eforturile noastre în acest moment se îndreaptă către finalizarea Planului Național de Redresare și Reziliență. Vom prioritiza acele proiecte care pot să înceapă imediat și vom prelua în PNRR și unele proiecte care sunt finanțate din bugetul național, cu condiția să fie proiecte mature care să genereze reforme reale, nu strategii pe hârtie”, a scris Dan barna pe Facebook.

Vicepremierul a explicat că obiectivul este menținerea în limitele de deficit, dar și promovarea acelor investiții care pot relansa economia.

„Intenționăm astfel să ne asigurăm că vom livra rapid și, în același timp, că reușim să degrevăm și bugetul de o presiune suplimentară”, a mai spus Dan Barna.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *