Dan Ivan: „Suspendarea debransarilor la utilitati – o necesitate”

Reclame home 1
Reclame home 1

Criza economica si sociala provocata de virusul COVID-19 impune luarea unor masuri urgente pentru sprijinirea romanilor. Cu atat mai mult cu cat foarte multi concetateni sunt obligati, in aceasta perioada, sa lucreze de acasa si sa se ingrijeasca de siguranta propriei familii.

In numele USR Maramures, solicit furnizorilor de utilitati si operatorilor din sectorul TELECOM de pe intregul teritoriu al Romaniei sa amane pana la data de 30 iunie a.c. debransarea populatiei de la retelele de apa, gaz, electricitate, telefonie fixa sau mobila, cablu TV si Internet, indiferent de valoarea datoriilor inregistrate.

E foarte important ca, mai ales in perioade de criza, autoritatile de stat si companiile private sa-si dea mana pentru sprijinirea cetatenilor in eforturile lor de a ramane sanatosi si informati.

Consider ca o familie nu se poate proteja impotriva pandemiei, daca este lipsita de apa, de caldura sau de posibilitatea de a se hrani pe perioada izolarii la domiciliu. La fel, decuplarea de la retelele de telefonie si cablu TV sau Internet va lipsi cetatenii de informatii cruciale venite din partea autoritatilor. In egala masura, debransarea unei familii de la aceste facilitati poate pune in pericol educatia elevilor care isi continua scoala gratie instrumentelor online sau a programelor scolare initiate de televiziunea publica.

Impreuna, suntem obligati sa transpunem in realitate lectia solidaritatii, indiferent de judet sau statut social. Si impreuna trebuie sa sprijinim romanii sa ramana informati si sanatosi.

16.03.2020
Dan Ivan
Presedinte USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole