DE AZI – Campanie de dezinsecție împotriva ţântarilor şi căpuşelor în Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Începand de azi, 17 august și pană în ultima zi a lunii august 2022 (cu posibilitate de prelungire dacă situaţia va impune) se va desfășura activitatea de dezinsecţie terestră împotriva ţântarilor şi căpuşelor, pe raza Municipiului Baia Mare. Anunțul a fost făcut de cei de la Serviciul Public Ambient Urban, care precizează că operațiunea are loc în cadrul Programului unitar de acțiune de combatere a vectorilor prin dezinsecție și deratizare, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, HCL nr. 46/2022.
„Produsele folosite sunt AQUA K-othrine EW 20, care are ca substanță activă Deltamethrin 2 % cu posibilitate de folosinţă a ULV-ului (combaterea ţânţarilor) şi K-othrine SC 25 (flow), care are ca substanță activă Deltamethrin 2,427 % + alte substanțe nonactive (combaterea căpuşelor). Aceste substanţe fac parte din grupa a treia de toxicitate cu administrare pe vegetaţie arborescentă şi erbacee.
Produsele comerciale utilizate în campania de dezinsecţie sunt avizate de către Ministerul Sănătăţii din Comisia Naţională pentru produse biocide și sunt însoţite de Fişa de Siguranţă şi Declaraţia de Conformitate a firmei care comercializează produsele”, precizează SPAU.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole