DE MÂINE – Programarea online pentru pașapoarte se va putea face chiar pentru ziua respectivă

Reclame home 1
Reclame home 1

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că cetățenii vor avea la dispoziție un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor de pașapoarte începând cu data de 20 martie. Ministrul Lucian Bode a arătat că Direcția Generală de Pașapoarte, în colaborare cu celelalte structuri ale MAI, a dovedit o preocupare constantă pentru modernizare și pentru asigurarea funcționării neîntrerupte a sistemului de emitere, gestionare și eliberare a pașaportului.

Bode a anunțat că începând de luni, 20 martie a.c., cetățenii vor avea la dispoziție un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor de pașapoarte, care va fi integrat în HUB-ul de servicii al MAI: „Spre deosebire de platforma folosită în prezent, noul serviciu va permite efectuarea unei programări începând cu ziua curentă, pentru o perioadă de 90 de zile calendaristice. Cetățenii vor avea la dispoziție o interfață grafică intuitivă, care va permite introducerea în siguranță a datelor de identificare, precum și noi facilități, printre care notificarea prin e-mail”.

„Așa cum știți deja, HUB-ul de servicii al MAI va constitui nucleul de digitalizare a serviciilor publice oferite de structurile ministerului, oferind servicii electronice ușor de folosit, rapide și de înaltă calitate. Pe lângă alte beneficii de ordin tehnic, noua platformă de programare, dezvoltată împreună cu specialiștii din cadrul Direcției Generale pentru Comunicații și Tehnologia Informației, oferă posibilitatea extinderii pentru alte servicii sau chiar pentru alte structuri MAI.”, a afirmat Lucian Nicolae Bode.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole