Distincții onorifice pentru pompierii rezerviști maramureșeni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În conformitate cu legile, ordinele și regulamentele în vigoare, șase pompieri rezerviști maramureșeni au primit distincții onorifice, cu ocazia Zilei de 31 mai- Ziua Rezervistului Militar.

Astfel, col.(r) Drăgan Marian și lt.col.(r) Popescu Sorin au fost distinși cu Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a II-a, prin ordin al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, iar plt.adj.șef(r) Bacinschi Ilie-Mugurel, plt.adj.șef(r) Oșan Ioan-Lucian, plt.adj.(r) Urda Petru și MM.pr.(r) Roman Mihai-Vasile li s-a conferit Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a III-a, prin ordin al col. Sîrb Ioan-Ioniță, inspector șef (D) al I.S.U. Maramureș.

”Rezerviștii au primit distincțiile onorifice, la propunerea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din M.A.I., filiala “Pintea Viteazu” Maramureș, pentru activitatea meritorie în cadrul asociației.

Alți cinci rezerviști au primit distincții onorifice de Ziua Națională a României, în data de 1 decembrie 2020: col.(r) Mureșan Ioan-Daniel, col.(r) Nour Eugen, lt.col.(r) Sabou Adrian-Vasile- Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a II-a, respectiv plt.adj.șef(r) Crâncău Marius și plt.adj.(r) Iura Petru- Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a III-a.

I.G.S.U. a mai conferit distincții onorifice gl.bg.(r) Pop Ion- Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a I-a și col.(r) Popescu Ioan, Emblema de merit “Rezervist de onoare”, clasa a II-a, în anul 2019. Felicitări tuturor, sănătate și succes în toate activitățile pe care le desfășoară și după încheierea carierelor militare!”, a spus Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2