Doi băimăreni depistați sub influența alcoolului la volan

Reclame home 1
Reclame home 1

Poliţiştii Postului de Poliţie Recea au depistat duminică, 29 ianuarie, în trafic un autoturism care circula pe strada Principală din Bozânta Mică și care avea direcția de deplasare înspre municipiul Baia Mare.

Polițiștii au procedat la verificarea documentelor conducătorului auto și ale autoturismului, constatând faptul că la volan se află un bărbat de 47 de ani din Baia Mare. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din Groși au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe D.N. 18B circulă în mod haotic un autoturism, având direcția de deplasare către municipiul Baia Mare.

În baza sesizării, polițiștii au procedat la oprirea autoturismului semnalat prin apelul 112, dar conducătorul auto și-a continuat deplasarea, refuzând să oprească la semnalul efectuat de polițiști.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, reușindu-se blocarea acestuia pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare. La volan se afla un bărbat de 35 de ani din municipiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii bărbați au fost conduși la Spitalul Județean Baia Mare în vederea recoltării de probe biologice de sânge, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole