Doi palestinieni opriti din drumul ilegal spre vestul Europei

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei au depistat doi barbati din Palestina, solicitanti de azil in Romania, care intentionau sa treaca ilegal frontiera din Romania in Ungaria.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial a Politiei de Frontiera Satu Mare, in cooperare cu cei din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berveni, au declansat o actiune pe linia prevenirii si combaterii migratiei ilegale, in zona de competenta. Astfel, colegii nostril au depistat in zona de responsabilitate, pe raza localitatii de frontiera Oar, doi cetateni straini care nu isi justificau prezenta in zona. Imediat, cei doi barbati au fost condusi la sediul serviciului teritorial pentru cercetari.”

In cadrul verificarilor preliminare, politistii de frontiera au stabilit faptul ca persoanele in cauza sunt din Palestina, in varsta de 20, respectiv 27 de ani, ambii solicitanti de azil in Romania.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, iar in continuare urmeaza a fi luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole