DOLIU – Un polițist de frontieră din cadrul ITPF Sighet a trecut la cele veșnice

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Un polițist de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației a trecut la cele veșnice, lăsând în urma sa familia îndurerată, dar și prieteni în lacrimi. Anunțul a fost făcut de cei de la Sindicatul Europol, femeia decedând aseară.
”Ne luăm rămas bun de la colega noastră Angela, polițist de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației. După o luptă aprigă cu o boală nemiloasă, aseară corpul acesteia a cedat. În urmă au rămas un soț și o familie îndurerată și un colectiv de colegi înmărmuriți de această veste tragică. Drum lin către îngeri, Angela !” – a fost mesajul de adio al celor de la Europol.
Femeia avea doar 32 de ani și este căsătorită tot cu un polițist de frontieră. Angela Stan a lucrat inițial la Valea Vișeului, apoi la Sarasău, iar de câțiva ani se lupta cu un cancer de col uterin, iar tratamentele făcute în Turcia au fost foarte costisitoare. Deși speranțe de a scăpa cu viață existau, în cele din urmă boala s-a dovedit a fi mai puernică și aseară femeia a închis ochii, lănd în urma sa durere în sufletul tuturor acelora care au cunoscut-o.
FOTO Sindicatul Europol
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2