Echipa din Recea se va numi Club Sportiv Dacia Maramureș și ar putea juca în continuare în liga a II-a

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fotbal Comuna Recea își schimbă denumirea, sigla și va avea sprijin financiar mai mare începând cu această vară. Va beneficia de ajutorul Consiliului Local Baia Mare (care în ultimii ani s-a implicat la Minaur Baia Mare) și Consiliului Local Mamamureș.

Echipa din nord-vestul țării așteaptă acum ca una dintre formațiile care au drept de joc în sezonul 2021/2022 de Liga 2, cel puțin, să nu ia startul în competiție, pentru a ocupa locul vacant și a rămâne, astfel, în eșalonul secund, după ce a retrogradat în urma barajului cu Unirea Slobozia.

Echipa din Recea va beneficia și de stadionul și de baza de pregătire care până acum a fost folosită doar de Minaur Baia Mare, adică de arena ”Viorel Mateianu”.

Președintele echipei Fotbal Comuna Recea, Florin Gherasim, a declarat pentru Liga2.ro că viitoarea denumire va fi Club Sportiv Dacia Maramureș. Inițial, noul proiect trebuia să poarte numele de Club Sportiv Maramureș, însă planurile au necesitat schimbarea, pentru că varianta inițială era deja folosită de altă entitate sau se asemăna cu o alta (CS FC Maramureș, deținut de Dan Hotico), iar OSIM nu și-a dat acordul. Așa s-a ajuns la Club Sportiv Dacia Maramureș.

”Numele s-a schimbat, va fi Club Sportiv Dacia Maramureș. Noi am dat numele inițial, dar era ocupat sau era asemănător cu alt nume. Am dat trei denumiri, iar aceasta a fost soluția acceptată. Am propus Club Sportiv Maramureș, Club Sportiv Maramureș Baia Mare și Club Sportiv Dacia Maramureș.

Noi am vrut Club Sportiv Maramureș, dar am primit o scrisoare de la Ministerul Justiției, cum că nu putem să folosim acest nume.

Cu Baia Mare nu e propriu zis o fuziune, este venirea la club a Consiliului Județean Maramureș și Consiliului Local Baia Mare. Se schimbă doar denumirea echipei Recea, atât, și câțiva oameni din Adunarea Generală. Fotbal Comuna Recea își va schimba numele, nu e o fuziune propiu-zisă. După care, clubul, cu această denumire, va deveni reprezentativ pentru Maramureș”, a declarat Florin Gherasim pentru Liga2.ro.

Sursa: Liga2.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. vasile florea

    Cred ca este necesar un raspuns concret in privinta sprijinului pe care se spune ca il va acorda Consiliul Local Baia Mare echipei de fotbal din Recea: cand s-a hotarat si sub ce forma : financiar, material, infrastructura, etc. si care este motivatia acestui sprijin?
    Dar, despre Strandul orasului Baia Mare, sau ce a mai ramas din acesta cand o sa scrieti? la iarna?
    Unde vor merge iubitorii de inot din Baia Mare, in sezonul cald ? Inotul este probabil cel mai complet sport si cel mai indicat/necesar pentru orice varsta dar la Baia Mare nimeni nu vorbeste de baze, strand ca sa nu mai vorbim de aqva-parc. De ce?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2