Elevii de la Colegiul National „Gheoghe Sincai” Baia Mare continua scoala acasa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Odata cu suspendarea cursurilor ca metoda de prevenire a imbolnavirii cu coronavirus, elevii de la Colegiul National „Gheorghe Sincai” Baia Mare vor continua scoala acasa.

In acest sens, dascalii unitatii de invatamant vor elabora strategii de lucru pe platforme educationale sau in cadrul unor grupuri inchise pe aplicatii diverse (whatsapp, Facebook).

„Dragii nostri elevi,

Scoala continua acasa!

Avand in vedere situatia speciala in care ne aflam, datorata riscului de imbolnavire cu coronavirus, unitatile scolare din Romania si-au inchis portile in perioada 11-22 martie. Pentru a nu intrerupe procesul instructiv-educativ, colectivul profesoral al Colegiului National „Gheorghe Sincai” Baia Mare a hotarat valorificarea metodelor moderne pe care le avem la indemana.

In acest sens, dascalii elaboreaza strategii de lucru pe platforme educationale sau in cadrul unor grupuri inchise pe aplicatii diverse (whatsapp, Facebook), pe care vi le pun la dispozitie cu mare drag.

Va rugam sa dati dovada de responsabilitate fata de propria voastra formare, sa respectati instructiunile pe care le veti primi, termenele de predare si sa fructificati ajutorul primit. Sa ne revedem cu bine!”, se arata intr-o postare pe pagina Gheorghe Sincai Esential.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2