EURO 2020 a fost amanat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Turneul final al Campionatului European de fotbal din 2020, EURO 2020, a fost amanat pentru perioada 11 iunie-11 iulie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat Federatia Norvegiana pe contul sau de Twitter, in urma teleconferintei organizate de UEFA, informeaza AGERPRES.

UEFA, care nu a confirmat inca decizia, a facut propunerea pentru a da timp ligilor nationale, suspendate in prezent, sa se poata incheia.

Propunerea a fost prezentata celor 55 de federatii membre, Asociatiei Cluburilor Europene, European Leagues si FIFPro, care au fost de acord cu ea. O decizie finala va fi luata, marti, de Comitetul Executiv al UEFA, precizeaza Reuters.

Romania a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Nationala din Capitala. EURO 2020, editie aniversara care urma sa celebreze 60 de ani de la primul Campionat European, se va desfasura in 12 orase: Bucuresti (Romania), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scotia), Bilbao (Spania).

Bucurestiul va gazdui trei partide in cadrul Grupei C si una in faza optimilor de finala. Daca se califica in urma barajului de Liga Natiunilor, echipa nationala a Romaniei va juca cel putin doua partide la Bucuresti.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei urma sa intalneasca pe 26 martie, de la ora 21:45, la Reykjavik, selectionata Islandei, intr-o partida contand pentru semifinalele play-off-ului EURO 2020. Daca invingea in aceasta partida, Romania trebuia sa infrunte, pe 31 martie, la Sofia sau Budapesta, meciul decisiv pentru calificarea la turneul final, in fata Bulgariei sau Ungariei.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole