FINALA EHF – Nantes-Siofok în Polivalenta băimăreană în 9 mai

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Handbal de nivel european azi în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare. A doua semifinală a zilei de 8 mai a adus un meci cu foarte multe goluri, dar și multă determinare din partea ambelor echipe, un meci care dacă s-ar fi jucat cu spectatori ar fi fost unul de neuitat pentru suporterii băimăreni, dar nu numai. În a doua semifinală a zilei s-au întâlnit Siofok și Herning-Ikast, meciul fiind unul extrem de disputat. Dovadă că după cele 60 de minute regulamentare de joc scorul pe tabelă era identic, 31-31.

Au urmat prelungiri în care s-a mers cap la cap, dovadă că ambele echipe își doreau victoria, la final handbalistele de la Siofok reușind să își adjudece victoria la două goluri diferență, scor 36-34. De la Siofok, Horacek a dat 6 goluri, in timp ce de la daneze Skogrand a făcut un meci mare, cu nu mai puțin de 8 reușite. În urma acestei victorii, echipa maghiară a ajuns în finala EHF European League, unde  va juca împotriva echipei franceze Nantes, care a trecut azi fără prea mari probleme de echipa gazdă, CS Minaur.

Echipa din Baia Mare are șanse să își adjudece locul trei dacă va învinge mâine echipa din Danemarca. Un fapt inedit este acela că în ambele semifinale au fost înscrise același număr de goluri.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2