GHINION – Maramureșeni prinși evitând controlul de frontieră pentru a nu intra în carantină

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Trei cetățeni români care au încercat să intre ilegal în România, prin evitarea controlul de frontieră, cu intenţia de a scăpa de carantinare, vor avea acum de dat explicații autorităților. Oricum, acum sunt în carantină.

Totul după ce poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea din județul Satu Mare au observat trei persoane care se deplasau pe jos, de pe sensul de intrare în ţară spre sensul de ieşire, ocolind clădirea PTF şi neprezentându-se la controlul de frontieră.

„Persoanele au fost oprite de către colegii noştri şi, din primele verificări, s-a stabilit că este vorba despre trei cetăţeni români (două femei şi un bărbat), cu vârste cuprinse între 31 şi 36 de ani, din judeţele Maramureş şi Prahova. Aceştia se întorceau din Marea Britanie şi, pentru a nu intra în carantină, au încercat să intre în România fără a se prezenta la controlul de frontieră, unde era necesar să prezinte dovada vaccinării (conform Hotărârii CNSU nr.110 din 03.12.2021)”, precizează ITPF Sighetu Marmației.

Toţi trei sunt acum cercetaţi pentru intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat, în cazul lor fiind instituită măsura carantinării de către personalul Direcției de Sănătate Publică.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2