Grav: Profesoara de la un liceu din Sighetu Marmatiei, jignita de doi tineri care au patruns in incinta unitatii de invatamant

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In dimineata zilei de ieri, 27 ianuarie, in jurul orelor 08.00, jandarmii aflati in timpul serviciului pe raza municipiului Sighetu Marmatiei au fost solicitati sa intervina la Liceul Tehnologic Marmatia pentru aplanarea unui conflict.

Ajunsi la fata locului, jandarmii sigheteni au constatat faptul ca doi tineri din Sighetu Marmatiei au patruns in incinta liceului iar unul dintre ei a adresat injurii si expresii jignitoare unei persoane de sex feminin, profesor in cadrul acestui liceu.

“Celor doi tineri le-au fost aplicate sanctiuni contraventionale conform legii, pentru nerespectarea normelor de acces in institutie si pentru adresarea de injurii si expresii jignitoare.

Cetatenii pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarului unic de urgente 112”, a spus maiorul Radu Vasile Nicolae, purtatorul de cuvant al IJJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *