Handbal feminin: Bulgarii Yovchev și Yonchev vor arbitra duelul dintre CS Minaur și Astrakhan

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Federația Europeană de Handbal a delegat pentru meciul de sâmbătă, 6 februarie 2021, ora 15, dintre CS Minaur Baia Mare și Astrakhanochka Astrakhan, din etapa a IV-a a Grupei C din EHF European League la handbal feminin, doi arbitri din Bulgaria, Svetoslav Yovchev și Zvezdelin Yonchev (ambii din Veliko Târnovo). Observator EHF va fi brașoveanul Remus Cojocaru.

Cuplul Yovchev – Yonchev a mai arbitrat în acest an în România un joc din EHF European League, meciul HC Dunărea Brăila – Fleury Loiret (scor 29-27), disputat în cadrul Grupei D.

Luni seara, Astrahanocka Astrahan a jucat pe teren propriu cu campioana en-titre Rostov Don, în Superliga feminină din Rusia.

Adversara de sâmbătă a fetelor de la Minaur a făcut o primă repriză foatre bună, reușind să intre la cabine cu avantaj de două goluri, 11-9. După pauză însă, Rostov a jucat cu totul altceva, s-a apărat excelent și a întors rezultatul în favoarea ei, impunându-se de o manieră categorică, 18-28 (scorul reprizei secunde a fost de 19-7 în favoarea reprezententei Rusiei în Liga Campionilor.

În acest moment, Astrahanocka ocupă locul 4 în clasament, cu 12 victorii și cinci înfrângeri.

csminaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *