Handbal feminin – Cupa Romaniei: Fetele de la Minaur au ratat calificarea in Final Four

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi seara, la Buzau, s-a disputat meciul dintre SCM Gloria si CS Minaur Baia Mare, din cadrul sferturilor de finala din Cupa Romaniei, miza fiind calificarea intre cele mai bune patru echipe din a doua competitie a tarii. Dupa o prima repriza buna, fetele de la Minaur n-au mai reusit aceeasi prestatie si in partea a doua, fiind invinse cu 23-20 (8-9), ceea ce inseamna si ca au parasit competitia. Acum, baimarencele se vor concentra pe campionat, unde pot obtine la final o clasare care sa le permita sa joace in toamna intr-o cupa europeana.

Pana la urma s-a jucat si la Buzau fara spectatori, asa ca din raul si din ramul “mi-e prieten numai mie” din poezie, n-a ramas decat ramul. Suficient insa, chiar daca vantul a scuturat ramul mai tare doar in partea secunda.

Buzau a inceput bine jocul, cu doua goluri marcate de Pricopi-Rotaru, timp in care Minaur a ratat patru atacuri. Primele. A venit o dubla a Helenei Rysankova si s-a facut 2-2 (6). Gazdele s-au distantat la 6-4 (12) si au pastrat distanta pana la 8-6 (18). Andreea Popa si Oana Cirstea au readus egalitatea (8-8 min. 21), dupa care nu s-a mai marcat niciun gol timp de opt minute, de nici o parte. Cirstea mai inscrie o singura data pana la pauza si se intra la cabine cu 8-9 in favoarea echipei baimarene.

Minaur se tine bine si in partea a doua pana la 14-15 (42). Primim apoi trei goluri consecutive, iar diferenta creste ulterior pana la patru goluri: 20-16 (54). Distanta este suficienta pentru gazde, care tin de rezultat si obtin calificarea in Final Four.

SCM GLORIA BUZAU – CS MINAUR BAIA MARE: 23-20 (8-9)

Arbitri: Bogdan Stark (Bucuresti) – Romeo Stefan (Ploiesti). Observator Gheorghe Bejinariu (Pitesti)

Aruncari de la 7m: 4-6 (transformate: 2-6; au ratat: Simion, A. Ilie). Minute de eliminare: 10-6

Gloria Buzau: Petra Blazek, Alina Iordache, Ana Maria Mirca Olariu – Andreea Rotaru 9/11, Alina Ilie 5/12 (unul din 7m), Ana Maria Simion 3/5, Alexandra Subtirica 2/3, Denisa Seleve 2/3, Raluca Petrus 2/4 (unul din 7m), Carmen Stoleru 0/2, Marija Petrovic, Oana Apetrei, Ines Khouildi, Claudia Condurache. Antrenor: Ovidiu Mihaila

CS Minaur: Ana Maria Mazareanu (8 interventii, a aparat un 7m), Cristina Enache (3 interventii) – Andreea Popa 7/8 (6 fin 7m), Yaroslava Burlachenko 3/3, Camelia Hotea 3/3, Marija Shteriova 3/6, Oana Cirstea 2/4, Helena Rysankova 2/5, Larisa Tamas, Petruta Argyelan, Roxana Szolosi, Anca Polocoser 0/1, Madalina Conache, Sonia Seraficeanu 0/4, Sylwia Lysewska 0/4, Oana Bondar. Antrenori: Costica Buceschi, Magda Kovacs si Claudia Cetateanu

SFETURILE CUPEI ROMANIEI
CSU Cluj Napoca – Rapid Bucuresti: 32-40
SCM Gloria Buzau – CS Minaur Baia Mare: 23-20 (8-9)
Partidele SCM Ramnicu Valcea – HC Dunarea Braila si CSM Bucuresti – CSM Slatina au fost amanate.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2