Handbal: Fetele de la CS Minaur vor participa la un turneu in Ungaria

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sambata si duminica, echipa feminina de handbal a CS Minaur va participa la un turneu de pregatire in Ungaria, jocul din campionatul Ligii Florilor Mol cu Magura Cisnadie fiind amanat pentru 29 sau 30 ianuarie (din etapa 14).

CS Minaur onoreaza invitatia gazdelor de la Hajdunanas de a participa la Median Kupa si, totodata, de a participa la inaugurarea noii sali de sport din orasul maghiar (situat putin mai departe de Nyiregyhaza). In mod cert, la aceste jocuri nu vor participa trei fete de la CS Minaur: Paulina Masna, Cristina Ciausescu si Anna Ivanenko.

La acest turneu vor participa sase echipe, ce au fost impartite in doua grupe. Alaturi de CS Minaur vor mai participa la turneu si alte cinci echipe din liga a doua maghiara. Echipa noastra va pleca spre Ungaria vineri, meciurile urmand sa aiba loc sambata si duminica.

Programul turneului

Sambata, 25 ianuarie: Vasas SC Budapesta – CS Minaur (ora 10.30 in Romania); Szeged Kiskundorozsma Kezilabda SE – Hajdunanas SK (12.15); CS Minaur – Oroshazi NKC (14.00); Gardony Pazmand NKK – Szeged (15.45); Vasas – Oroshazi (17.30); Gardony – Hajdunanas (19.15).

Duminica, 26 ianuarie, vor avea loc meciurile de clasament: ocupantele locurilor 3 in grupe (11.00); ocupantele locurilor 2 din grupe (12.45); ocupantele primului loc in grupe (14.30); festivitatea de premiere (15.45).

Informatii: minaur.ro//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2