ILUMINAT PUBLIC – Orașul din Maramureș unde vor fi montate aproape 700 de aparate noi de iluminat public

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Într-un oraș din Maramureș vor fi montate aproape 700 de aparate noi de iluminat cu tehnologie LED. Recent a fost semnat contractul privind execuția lucrărilor aferente proiectului privind modernizarea sistemului iluminat public în Sighetu Marmației. Cererea de finanțare a fost depusă prin Programul Administrarea Fondului pentru Mediu privind sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public în sesiunea 24 iulie – 22 septembrie 2020.
Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 1.385.805,08 lei din care finanțarea Administrației Fondului pentru Mediu este de 999.216,52 lei, reprezentând 72,10 % din valoarea cheltuielilor eligibile. Primăria Sighet a anunțat că în cadrul proiectului este prevăzută montarea a 687 de aparate noi de iluminat cu tehnologie LED și implementarea unui sistem de telegestiune si dimare.
Străzile pe care vor fi montate noile aparate sunt Avram Iancu, Piața Ioan Mihalyi de Apșa, Piața Libertății, Bogdan Vodă, Piața 1 Decembrie 1918, Unirii, Dragoș Vodă, Traian, Basarabia, Piața 22 Decembrie, Iuliu Maniu, Gării, Titulescu, Nicolae Grigorescu, Mihai Viteazu, Alexandru Ivasiuc, Tudor Vladimirescu, Eroilor, Independenței, Gheorghe Doja, Gheorghe Șincai, Mihai Eminescu și Ștefan cel Mare.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2