ÎN JUDEȚ – Noul oraș unde ne vom distra de minune la un Aquapark

Reclame home 1
Reclame home 1

Maramureșul se umple de aquapark-uri. Cel puțin pe hartie, planurile fiind mărețe. Vom vedea dacă vor fi și realizate practic. Pană atunci însă spunem că aleșii județeni au votat favorabil recent proiectul de hotărâre privind aprobarea unor măsuri în vederea realizării obiectivului de investiții ”Complex de agrement AquaPark în localitatea Vișeu de Sus din județul Maramureș”. Primăria Vișeu de Sus a anunțat că „în calitate de administrație publică locală, dorința noastră este aceea de a căuta noi alternative care să aducă plus-valoare orașului nostru, să poată, de ce nu, crea locuri de muncă și motiva oamenii de pretutindeni să ne fie oaspeți”.

„În acest sens, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, s-a adoptat un Acord de cooperare care vizează construirea unui Aquapark, fiind necesare cel puțin 10-12 hectare, iar terenul să nu prezinte risc de inundare sau alte impedimente care ar împiedica realizarea obiectivului. Suntem în fază incipientă, de identificare a proprietarilor, stabilirea unui coridor de expropriere, și, în paralel, elaborarea unui Studiu de fezabilitate cu care, ulterior, să identificăm sursa de finanțare potrivită.

Acest Aquapark vine în primul rând ca o alternativă oferită turiștilor, pe lângă toate celelalte atracții turistice din oraș și din zonă, iar mai apoi o zonă de agrement dedicată tinerilor noștri, și nu numai, cu multiple posibilități de relaxare sau chiar de dezvoltare a aptitudinilor sportive, asupra cărora încercăm să punem un accent deosebit”, precizează Primăria Vișeu de Sus.

Vă reamintim că tot în Maramureș ar urma să avem un aquapark în Baia Sprie, conform dorințelor consilierilor județeni care acum se pare că au prins gustul pentru astfel de proiecte. Probabil vazand că în Baia Mare nu avem nicio șansă să avem un astfel de obiectiv, ștrandul municipal fiind lăsat de izbeliște de ani de zile.

FOTO Grad Marius/facebook

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Morosanu

    SUPEEEEEERB! De așa ceva duce lipsă Maramureșul!!! Poate construiesc și un litoral, bașca un soare, acolo, pentru cele 10 luni din an în care oricât ai fi de călit nu te poți bălăci în zonă!?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole