In luna martie demareaza lucrarile de reabilitare a DJ 187 Valea Ruscovei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La inceputul lunii martie 2020 vor incepe efectiv lucrarile de reabilitare a DJ 187, Valea Ruscovei, dupa ce, in a doua jumatate a lunii noiembrie 2019, proiectul tehnic destinat ”Proiectarii si executiei lucarilor de reabilitare a DJ187, Leordina (DJ18) – Ruscova – Repedea – Poienile de Sub Munte” a fost predat executivului Consiliului Judetean Maramures. Documentatia a fost realizata de catre S.C. Explan S.R.L. Cluj-Napoca in calitate de proiectant al asocierii S.C. Conrep S.A. – S.C. Dimex 2000 Company S.R.L.

Proiectul este finantat prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), valoarea sa fiind de de 64.088.929,05 lei. Reabilitarea drumului presupune lucrari pe o suprafata de 20.139 metri, cu o latime a partii carosabile de 6 metri. Principalele categorii de lucrari vizeaza realizarea de terasamente, suprastructura drum, dispozitive de evacuare si scurgere a apelor, conoslidari si lucrari pentru siguranta circulatiei. De asemenea, vor fi reabilitate patru poduri existente pe acest tronson rutier. Vor fi corectate elementele geometrice in plan si spatiu in limita de proprietate a judetului si se vor aduce masuri de siguranta rutiera constand din executarea de parapete, marcaje rutiere si indicatoare de circulatie.

Miercuri, 26 februarie 2020, seful administratiei judetene a semnat documentul oficial pentru inceperea executiei lucrarilor pentru reabilitarea drumului judetean (DJ) 187 Leordina – Poienile de sub Munte.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2