ÎN PRAG DE IARNĂ – Mai multe școli din Baia Mare au probleme cu încălzirea

Reclame home 1
Reclame home 1

În prag de iarnă sunt unități școlare în municipiul reședință de județ unde sunt probleme cu încălzirea, elevii fiind nevoiți să stea îmbrăcați cu haine groase la ore pentru a nu tremura de frig. Școlile așteaptă bani de la Primăria Baia Mare pentru a rezolva aceste probleme urgente.

Conform informațiilor primite de la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, unitățile de învățământ care au semnalat probleme privind încălzirea spațiilor sunt Grădinița cu Program Prelungit Nr. 27 Baia Mare (s-a solicitat sprijin Primăriei Municipiului Baia Mare pentru achiziționarea a încă unui cazan), Școala Gimnazială „Nichita Stănescu” Baia Mare (s-a solicitat sprijin Primăriei Municipiului Baia Mare pentru remedierea defecțiunii de la cazanul care nu funcționează), Școala Gimnazială Nr. 18 Baia Mare (este în curs realizarea branșamentului la gaz și a probelor privind funcționarea instalației de încălzire, în urma reabilitării clădirii), respectiv Colegiul de Arte Baia Mare, unde sunt probleme de funcționare a centralei termice, fiind și în acest caz solicitat sprijin Primăriei Municipiului Baia Mare pentru achiziționarea unei alte centrale termice.

Nu sunt singurele probleme cu școlile din Baia Mare. Avem unități de învățământ ai căror elevi sunt relocați din cauză că în școli se continuă lucrările de reabilitare. Este cazul Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 10 Baia Mare – relocare la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Baia Mare, Școlii Gimnaziale „Simion Bărnuțiu” Baia Mare – relocare în clădirea AJOFM din curtea Liceului Tehnologic „Transilvania” Baia Mare, respectiv Școlii Gimnaziale „Petre Dulfu” Baia Mare – relocare la Colegiul Tehnic „C.D. Nenițescu” Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole