ÎN ȘANTIER – Gazul de la Sighet la Borșa e tot mai aproape de realizare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

E șantier și anul viitor, dacă toate vor merge bine, vom avea gaz de la Sighet la Borșa. Acum în teren e desfășurare de forțe, fiind puse la punct toate detaliile, astfel încât cât de curând racordarea la gaz să fie o simplă formalitate.

„Împreună cu Anuța Enea-Bizău, primarul localității Bogdan Vodă, Maria Cuciureanu, viceprimarul localității Bogdan Vodă și Ștefan Codrea, viceprimarul localității Giulești, am cunoscut oamenii care au demarat un proiect istoric pentru dezvoltarea județului nostru, conducta de transport gaz natural Sighetu Marmației- Vișeu de Sus- Borșa. Am vizitat șantierul conductei, care o să strabată Maramureșul istoric. Organizarea de șantier este în comuna Bogdan Vodă.

Magistrala o să traverseze Bogdan Vodă, o ocazie bună pentru ca această comună să se racordeze la gaz mult mai repede, iar toți locuitorii de pe Valea Izei să poată avea condiții mai bune de viață. Conducta va avea 88 de km.
#Transgaz are în plan interconectarea a două zone, Maramureș (conducta Sighetul Marmației – Borșa) și Bucovina (conducta Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei, obiectiv aflat în curs de execuție), prin realizarea unei conducte pe direcția Borșa – Vatra Dornei, asigurându-se astfel alimentarea cu gaze pentru zonele aferente din două direcții și echilibrarea sistemului național de transport gaze naturale. Credem că toți cetățenii au dreptul la condiții decente de viață. Facem toate eforturile pentru a atrage noi resurse pentru Maramureș. Vom demonstra că se poate! Reușim! Împreună”, a spus deputatul PNL Florin Alexe.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2