ÎNCĂ UNA – Baia Mare are încă mari probleme cu câinii vagabonzi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Municipiul Baia Mare are încă probleme cu câinii fără stăpân. Acest lucru este dovedit de către numeroșii câini vagabonzi ridicați de pe stradă și duși la adăpost de către polițiștii locali. Angajaţii din cadrul Compartimentului Poliţia Animalelor au desfăşurat în ultima săptămână mai multe activități. Astfel,  în urma unei sesizări primite prin dispeceratul politiei locale, s-au ridicat patru câini fără stăpân de pe Strada Barajului, aceștia fiind predati la adăpostul public local urmând a fi microcipați, vaccinați antirabic  si promovaţi spre adopţie.

Potrivit unui raport al Poliției Locale, două cadavre de  câini au fost ridicate şi predate la adapostul public urmand a fi transportate la o unitate de neutralizare deșeuri de origine animală. Conform aceluiași document, au fost  executate acțiuni de supraveghere la societățile comerciale de pe strada Vasile Lucaciu în vederea ridicării câinilor pentru a fi sterilizați și repuși inapoi în teritoriu: „În acest sens am ridicat doi câini pe care i-am predat la adăpostul public, aceștia vor fi sterilizați, deparazitați, vaccinati antirabic și microcipati iar apoi vor fi reteritorializați. În urma unei solicitări telefonice poliţiştii locali din cadrul Compartimentului Poliţia Animalelor s-au deplasat pe strada Dragoș Vodă de unde au ridicat un câine fără stăpân, care a fost predat la adapostul public unde va fi sterilizat, vacciant antirabic, microcipat si promovat pentru adoptie”.

Tot în Baia Mare, doi  caini fără stăpân au fost ridicaţi de pe strada Valea Borcutului, urmând a fi predati la adapostul public local în vederea adopţiei, respectiv la solicitarea dispecerului s-a ridicat de pe strada Victor Babes un caine abandonat pe care l-am predat la adapostul public unde a fost microcipat, vaccinat antirabic urmand a fi promovat pentru adoptie.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2