ACTUALIZARE: Incendiu la Casa de Cultura din Baia Mare. 34 de copii si 6 adulti s-au autoevacuat

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pompierii Detasamentului Baia Mare au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit in interiorul Casei de Cultura a Sindicatelor. Solicitarea pentru sprijinul acestora s-a facut la 112, in jurul orei 17.40.

Revenim cu detalii.

ACTUALIZARE ora 18.05

Oana Gonczi-Alexa, purtator de cuvant ISU Maramures: “S-a intervenit cu cinci echipaje, un EPA SMURD si doua ambulante. Din primele informatii, pe care le avem este vorba despre cateva panouri publicitare care s-au aprins. Facem precizarea ca 34 de copii si 6 adulti s-au autoevacuat. Parintii isi asteptau copiii afara, langa cladire si au vazut fumul, care iesea din fata intrarii principale. Acestia i-au anuntat si i-au scos din cladire pe toti.”

Va reamintim faptul ca institutia a fost inchisa temporar de catre comisarii de la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Regiunea Nord-Vest (Cluj) dupa ce ZiarMM.ro a desfasurat o adevarata campanie de informare a opiniei publice si implicit a autoritatilor cu privire la faptul ca atat sala de spectacole cat si alte incaperi sunt un real pericol pentru siguranta cetatenilor si ca pe langa igiena precara, inclusiv instalatiile electrice lasau de dorit. Facem precizarea ca institutia Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Regiunea Nord-Vest (Cluj) a fost singura care a luat masuri in ceea ce priveste situatia acestui imobil. Cei care gestioneaza cladirea au facut o contestatie in instanta insa in luna decembrie magistratii au dat castig de cauza Comisariatului.

Asteptam un raspuns de la ISU Maramures pentru a vedea cauza exacta a producerii incendiului, respectiv daca a fost provocat de cineva sau daca acesta a izbucnit din alte cauze.

ACTUALIZARE ora 18.38

Oana Gonczi-Alexa, purtator de cuvant ISU Maramures: “Intre panourile publicitare, de pe fatada si perete, era un cablu electric defect care alimenta un consumator din cladire. Deocamdata atat va putem spune cu privire la cauzele care au dus la producerea incendiului.”

ACTUALIZARE ora 21.40

Au ars aproximativ 15 metri patrati de panou publicitar (izolatie fonica si structura din lemn). Cauza probabila: scurtcircuit conductor electric defect.

Vlad HERMAN si Ana AVRAM

VIDEO-Masura drastica pentru Casa de Cultura din Baia Mare dispusa de Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Nord-Vest (Cluj)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *