Încep lucrările: A fost semnat contractul de execuție al noului terminal de la Aeroportul Internațional Maramureș (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 24 mai, la Aeroportul Internațional Maramureș a avut loc semnarea contractului de execuție a lucrărilor pentru noul terminal al aeroportului. Lucrările vor fi executate de firma Concelex și sunt estimate a fi finalizate anul viitor.

”În ultimii doi ani de zile a crescut exponențial numărul de pasageri pe Aeroportul Internațional Maramureș. Sunt convins că vom avea și alte rute regulate pe Aeroportul Internațional Maramureș.

Este cel mai mare proiect din cele trei proiecte pe care le vom implementa cu fonduri europene aici la Aeroport. Este vorba despre noul terminal de pasageri de 12.200 metri pătrați care va putea deservi peste 450 de pasageri în același timp și care, evident, va răspunde tuturor exigențelor internaționale.

Acest terminal va fi dotat cu dotări de top de pe piață la momentul actual și sunt convins că semnarea contractului de execuție împreună cu constructorul Concelex va fi încoronată de succes. Mă bucur că avem un constructor care este un constructor de top pe piața românească și iată că de astăzi începe și proiectul de la Maramureș.

Am încredere că își vor face treaba și că anul acesta vom avea o mare parte din proiect implementat, iar anul viitor finalizat și funcțional”, a precizat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

Proiectul are o valoare de aproximativ 150 milioane lei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole