ÎNCEPE ȘCOALA -Autoritățile verifică acum cât de pregătite sunt școlile pentru noul an școlar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
lucrari gradinita

În mai puțin de două săptămâni va începe un nou an școlar în județul Maramureș. Și totuși sunt încă unități școlare unde se lucrează și unde nimeni nu oferă vreo garanție că aceste lucrări se vor finaliza la timp. Un exemplu este Grădinița numărul 10 Baia Mare, unde lucrările ar urma să fie finalizate abia în luna noiembrie a acestui an. În tot acest timp, părinții își fac griji cu privire la modul în care copiii lor vor putea învăța dat fiind faptul că școala e în șantier.

„Începând cu data de 28 august a fost demarată o inspecție tematică și în cadrul acestei inspecții se monitorizează modul în care unitățile de învățământ sunt pregătite pentru începerea noului an școlar. Avem deja efectuate inspecții în aproximativ 20 de unități de învățământ, cu precădere în Baia Mare și în împrejurimi, dar nu numai. Inspecțiile vor continua până la începerea efectivă a cursurilor, iar din 1 septembrie încercăm organizarea de echipe mixte de control. Se urmăresc îndeosebi aspecte privind organizarea spațiilor școlare, a tot ce înseamnă prevenirea îmbolnăvirii cu coronavirus, tot ce ține de reabilitări și alte lucrări care se execută în unitățile școlare din județ. Se caută soluții, se mobilizează toată lumea pentru a începe anul școlar în bune condiții”, a declarat Ligia Duruș, purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Tudor Un părinte scârbit

    Inspecțiile tematice și echipele mixte nu finalizează lucrările de renovare într-o săptămână. Poate, dacă mixt înseamnă un inspector și 10muncitori (care chiar au „fonduri”) pentru finalizarea lor.
    Scoli în renovare de mai bine de un an și ei fac inspecțiile cu 2 săptămâni înainte de începerea scolii. Dezastruos, sistem de inapți și incompetenți.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole