INEDIT – Polițiștii, în mijlocul copiilor de la Grădinița 13 Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș au onorat invitația ce le-a fost făcută de cadrele didactice ale Grădiniței cu program normal nr. 13 din Baia Mare. Așa se face că lucrători din cadrul Biroului Siguranța Școlară, alături de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor și de la Grupa Canină au fost prezenți în mijlocul copiilor. Așa cum era de așteptat, cel mai apreciat invitat a fost SNOW, patrupedul din cadrul Grupei Canine, iar autospeciala de poliție a fost asaltată de cei mici, care s-au simțit polițiști, preț de câteva clipe.

„Copiilor le-au fost explicate unele dintre secretele muncii de poliție, iar mulți dintre ei fiind hotărâți, ca atunci când vor trebui să aleagă o meserie, aceasta să fie cea de polițist. Pentru ca o asemenea opțiune să poată fi materializată, au fost sfătuiți ca de pe acum, să se preocupe de ceea ce se întâmplă în jurul lor, cu persoanele și bunurile acestora; să nu fie violenți sau agresivi cu colegii sau prietenii din curtea blocului; să fie corecți atunci când mai au loc neînțelegeri în cadrul grupei, pentru ca cei nevinovați să nu fie pedepsiți pe nedrept; să fie atenți la ceea ce se petrece în locurile în care se joacă; să facă sport și mișcare pentru a fi mereu în cea mai bună formă.

După ce au folosit de mai multe ori semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție și au plimbat sau mângâiat câinele, copiii nu au ratat ocazia de a face poze cu invitații lor. A fost o zi superbă în care bunătatea, entuziasmul, nevinovăția, curajul  și sinceritatea copiilor ne arată că societatea e plină de resurse pozitive, iar noi ca polițiști vom veghea pentru ca acestea să devină și  valorile generației de mâine”, arată IPJ Maramureș. 

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2