ÎNGHIȚIM BANI – Cel puțin 5 milioane de euro pentru supraviețuirea Urbis

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Societatea Urbis a fost de-a lungul timpului implicată în mai multe scandaluri legate de banii care se pompează în această societate, de rentabilitatea activităților prestate. Au fost schimbări de directori, au fost fel de fel de acțiuni care într-un final aveau ca scop eficientizarea funcționării Urbis. Fără succes însă, se pare. Se pare că lucrurile nu stau chiar așa acum, conform ultimelor informații furnizate de către Primăria Baia Mare.

„În fiecare an, nu că spun că aruncăm pe fereastră, dar cheltuim undeva la 5 milioane de euro pentru a supraviețui această societate care, chiar și cu acești 5 milioane de euro, plus alți bani care intră, vedem că nu funcționează lucrurile așa cum ne-am dori, nici economic, dar nici din perspectiva calității transportului. Ne dorim să nu mai plătim cei 300 de mii de lei pe care îi plătim lună de lună în plus pentru niște compensări pentru cei de la Recea, Baia Sprie sau Tăuții Măgherăuș. Nu avem niciun interes, decat de a eficientiza această societate”, s-a spus în sala Europa a Primăriei Baia Mare.

S-a cerut în cadrul ședinței, detalii despre autobuzele hybrid, despre ce înseamnă acestea pentru Baia Sprie și Tautii Magherăuș, „deci îs pe motorină 100%”, cu un motoraș cat pentru cat o ”mașină de bărbierit„.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole