Înot: Un antrenor băimărean va participa cu echipa națională a Austriei la Campionatele Europene de Juniori

Reclame home 1
Reclame home 1

În perioada 5-10 iulie, la Otopeni are loc Campionatul European de Juniori la înot. La competiție va fi prezent cu echipa națională a Austriei și antrenorul băimărean Komaromi Richard.

”În acest an, pentru prima dată în istoria natației, Campionatele Europene de Juniori vor avea loc la București în Complexul nou din Otopeni, în perioada de 5-10 iulie. Am norocul să fac parte din echipa națională a Austriei.

Eu lucrez ca și antrenor secund într-un centru de pregătire de lângă Viena, numit Südstadt. Totodată sunt angajat la Federația Austriei de înot.

Merg cu un sportiv din centrul nostru de pregătire, născut în 2004, origine maghiară, proba principală fiind 200m fluture”, a declarat, pentru ZiarMM, Komaromi Richard.

La centrul de pregătire Südstadt, Komaromi Richard mai are ocazia să lucreze cu sportivi experimentați și cu diferite medalii obținute în carieră.

”Am ajuns să am posibilitatea să lucrez lângă un antrenor foarte renumit din Ungaria (rezultate: medalii la europene și mondiale, Balázs Fehérvári) care este antrenorul principal al centrului de pregătire Südstadt. Avem sportivi finaliști și medaliați la campionatele europene de seniori și participanți la Olimpiada din Tokio.

Eu m-am stabilit în 2004 în Austria, am facut înot cu doi antrenori foarte renumiți din Austria și m-am antrenat alături de campioni europeni și medaliați olimpici!”, a mai spus antrenorul.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole