INVAZIA UCRAINEI IA AMPLOARE – Trei rachete de croazieră au lovit orașul Ivano-Frankivsk, aproape de Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Trei rachete de croazieră au lovit orașul Ivano-Frankivsk, aproape de granița cu România, în această dimineață. Este vorba despre orașul din regiunea cu care Maramureșul este înfrățit și unde au ajuns numeroase alimente donate de maramureșeni și nu numai. Din ce se cunoaște, respectivele rachete ar fi vizat aeroportul din zona orașului. Nu este pentru prima dată cand orasul este lovit de rachete rusești. S-a mai întamplat chiar în primele zile ale acestui conflict.

Deocamdată războiul ruso-ucrainean se duce mai mult în zona de Est și Sud a Ucrainei, partea vestică a țării fiind lăsată în pace deocamdată, cu mici excepții. Am intrat în cea de-a 16-a zi a acestei invazii, iar numărul victimelor continuă să crească. La fel cum crește și numărul ucrainenilor care fug din calea războiului. În tot acest timp, tensiunile dintre Rusia și restul țărilor europene continuă să crească, se vorbește tot mai mult de arme biologice sau atacuri nucleare. Toate acestea fac ca oamenii să înceapă să se teamă, numeroși romani își fac pașaport pentru a putea pleca cat mai repede din țară în cazul unui război cu Rusia.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. ovi

    Nu agitați inutil lumea. E deplorabil orice acțiune din acest război stârnit de megalomanie. Dar nu avem noi nici o treabă , sunt ținte previzibile doar și prin faptul că , cu câteva rachete blochezi capacitate antiaeriana in zone relativ neatinse, capabilități folosibile pe o linie de front

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole