INVESTIȚII – Baia Mare s-a umplut de bănci și de coșuri de gunoi

Reclame home 1
Reclame home 1

De o vreme încoace vedem prin Baia Mare băncuțe noi și coșuri stradale în alt format decât cel cu care ne-am obișnuit deja. Primăria Baia Mare a anunțat că în total au fost gândite undeva la 3000 de astfel de băncuțe, respectiv tot atâtea coșuri de gunoi.

„După aproape 2 ani de așteptare am comandat bănci noi și coșuri de gunoi în oraș. Lucruri mici, mărunte dar care dau aspect, civilizație acestui oraș. Sunt gândite aproximativ 3000 de bănci și 3000 de coșuri de gunoi în oraș. Ar trebui să îi mai trageți de mânecă pe cei care le distrug sau pe cei care aruncă gunoiul pe jos și nu în coșul de gunoi”, a anunțat Primăria Baia Mare.

„Par de bună calitate, destul de robuste, dar în același timp au fost și zone unde băncile de dinainte erau aproape noi și cred că e o risipă de bani într-o oarecare măsură. Orașul are probleme mai mari decât băncile și coșurile de gunoi. Puteam rămâne cu cele vechi și banii să fie folosiți pentru dezvoltarea orașului. Nu cred că ar fi fost acum necesară schimbarea lor. Cred că e o altă modalitate prin care se mai sifonează niște bani. Că decât să îmi pui bănci care costă o avere, mai bine fără. Avem nevoie de locuri de muncă, de modalități de petrecere a timpului liber, alte și alte lucruri„, spune Alexandra.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Zoli

  Asteptam cu interes ca sa aflam cat a platit primaria pentru aceste banci si cosuri de gunoi pe bucata!

  Reply
 2. mo

  „Ar trebui să îi mai trageți de mânecă pe cei care le distrug sau pe cei care aruncă gunoiul pe jos…” – unde-s camerele alea de supraveghere? unde-s paznicii locali platiti boiereste? (…)

  Reply
 3. Ioan

  Dacă locuri de muncă nu-s, măcar să avem unde ne hodini…De fapt Primăria se poate lăuda că a creat ” domicilii” pentru persoanele fără adăpost, vai de mama lor…

  Reply
 4. Luciana

  Nu cred ca acuma ar trebui sa facem comentarii negative cu privire la aceste banci si cosuri de gunoi. Acesta este un pas important inspre decenta si civilizare a unui oras.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole