Ionel Bogdan: “Avem aceeasi echipa performanta de guvernare”

PNL

Secretarul de stat Ionel Bogdan (presedinte PNL Maramures) spune ca Guvernul Orban II are aceeasi echipa performanta de guvernare, care pana acum a reusit sa duca la capat multe proiecte.

In plus, liderul liberal a mai precizat ca au fost adaugate alte obiective in noul programul de guvernare.

“In Biroul Permanent National al PNL am votat, in unanimitate, lista cabinetului Orban care va fi depusa astazi in Parlament, alaturi de programul de guvernare. Avem aceeasi echipa performanta de guvernare, o echipa care a reusit sa duca la capat multe proiecte dorite de romani.

In ceea ce priveste programul de guvernare, am scos acele obiective care au fost atinse in cele trei luni de activitate intensa la Palatul Victoria si am mai adaugat cateva noi, in zona fondurilor europene si administratiei.

Prin depunerea listei si programului in Parlament, dovedim responsabilitate si dorinta de a ajunge mai repede la alegeri anticipate, singura solutie acceptabila pentru situatia in care ne aflam. Proiectele asteptate de romani nu mai pot fi blocate de o majoritate parlamentara toxica, tributara unor interese conjuncturale, de partid”, a spus Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1