Ionel Bogdan: ”Întâlniri de succes cu potențiali investitori francezi la Paris”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, s-a aflat zilele acestea în capitala Franței, Paris, unde a participat la evenimentul “România – Atractivitate economică, oportunități și provocări pentru investiții”.

Cu această ocazie, președintele CJ a discutat cu investitori francezi interesați de potențialul economic românesc și despre oportunitățile investiționale în Maramureș.

”Am participat la evenimentul “România – Atractivitate economică, oportunități și provocări pentru investiții”, organizat de Ambasada României în Republica Franceză și Camera de Comerț Franco-Română, ieri la Paris.

În cadrul evenimentului, am discutat cu investitori francezi interesați de potențialul economic românesc și despre oportunitățile investiționale în Maramureș.

Totodată, am stabilit contacte cu asociații mari de întreprinzători din Franța, care ne vor crea oportunități și ne vor oferi sprijin și asistență în atragerea de investitori francezi la noi în Maramureș.

În cadrul seminarului, am prezentat planul nostru de dezvoltare a județului Maramureș, prin construirea de parcuri industriale, de dezvoltare și modernizare a infrastructurii rutiere și aeroportuare, astfel încât să atragem cât mai mulți investitori la noi în județ.

Dezvoltarea economică a județului Maramureș este un obiectiv major pentru mine și pentru echipa Consiliului Județean Maramureș, iar pentru a crea locuri noi de muncă și un nivel de trai mai ridicat pentru maramureșeni este esențial să stimulăm dezvoltarea proiectelor de investiții în Maramureș.

Mulțumesc Ambasadei României în Franța, Camerei de Comerț și Industrie Franceză – Română pentru invitația la acest eveniment important și, mai ales, domnului ambasador Luca Niculescu și conducerii CCIFER, Francois Coste și Adriana Record, pentru tot sprijinul pe care îl oferă dezvoltării economice a țării noastre.

La eveniment au fost prezenți: E.S. Luca Niculescu, ambasadorul României în Franța, Francois Coste, președintele CCIFER, Adriana Record, director CCIFER, colegii mei liberali Florin-Alexandru Alexe, deputat, și Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator, Dana Stamatoiu din partea Parcuri Industriale Maramureș S.A. și Bogdan Hossu, CEO Wise Finance Solutions”, a scris Ionel Bogdan, pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2