Ionel Bogdan: “Nimeni nu ii opreste pe romani sa se intoarca acasa, dar responsabilitatea trebuie sa fie cuvantul de ordine”

PNL

Zilele acestea panica a luat locul ratiunii si am auzit multe voci care judecau romanii din diaspora pentru ca se intorc acasa.

Suntem solidari cu romanii din Italia, din Spania, din Germania sau Marea Britanie pentru ca in aceasta perioada in care libertatea de miscare e restransa in multe tari, e important sa ramanem alaturi unii de altii si sa aratam ca acasa ramane acasa, indiferent de situatia in care ne aflam. Nimeni nu ii opreste pe romani sa se intoarca acasa, dar responsabilitatea trebuie sa fie cuvantul de ordine in aceste vremuri complicate.

De aceea, ii rog pe toti sa respecte regulile si masurile luate de autoritatile romane la granitele tarii, deoarece sanatatea si securitatea noastra si a celor dragi sunt cele mai importante lucruri, mai ales in aceste momente.

Autoritatile romane au luat masuri care pot parea dure, dar prioritatea tuturor celor care iau aceste decizii este ca cei care astazi sunt sanatosi sa ramana asa, iar cei care din pacate au contactat acest virus sa poata fi diagnosticati la timp si sa aiba parte de cele mai bune tratamente.

Va rog sa va informati doar din surse oficiale si sa aveti incredere ca autoritatile isi doresc la fel de mult sa se termine cu bine si cat mai repede aceasta perioada.

Sa fim responsabili, mai presus de orice!

Ionel Bogdan
Presedinte PNL Maramures si secretar de stat in Cancelaria Prim-Ministrului

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1