IPJ Maramures: Masuri privind activitatea de relatii cu publicul la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In contextul masurilor adoptate de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta pentru limitarea riscului de raspandire a infectiei cu coronavirus, va informam urmatoarele:

Incepand cu data de 16 martie 2020, activitatea de relatii cu publicul la sediul Serviciului Arme Explozivi si Substante Periculoase se suspenda.

Pentru activitatile specifice detinatorilor de arme, transmiterea cererilor si/sau a documentelor aferente cererilor, se va realiza in format electronic, pe adresa arme@mm.politiaromana.ro , sau prin posta, la adresa Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures– S.A.E.S.P. din Baia Mare, strada 22 Decembrie, nr.37. Modele de documente necesare pentru detinatorii de arme se gasesc pe site-ul Inspectoratului mm.politiaromana.ro, sectiunea utile – documente eliberari acte.

Relatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0262.207855, in intervalul orar 08.00-16.00.
Solutionarea cererilor si verificarile necesare solutionarii acestora se vor efectua la o data ulterioara, ce va fi stabilita in functie de evolutia situatiei la nivel teritorial/national.

Totodata, operatorii economici care produc, introduc, detin, experimenteaza, prelucreaza, transporta, utilizeaza sau pun la dispozitie precursori de explozivi, vor transmite documentele necesare instiintarii punctului national de contact (Directia Arme Explozivi si Substante Periculoase), pe adresa de e-mail precursori.explozivi@politiaromana.ro sau prin serviciul postal.

Registrul numerotat si snuruit de catre operatorul economic care trebuie sa fie inregistrat inainte de utilizare de catre Serviciul A.E.S.P. Maramures, se va trimite/returna prin intermediul serviciului postal, la adresa: Baia Mare, strada 22 Decembrie, nr.37.

Recomandam persoanelor juridice care organizeaza cursuri de instruire teoretica si practica in domeniul armelor si al munitiilor amanarea activitatilor didactice si/sau a sustinerii examenelor de absolvire, iar in cazurile in care acest lucru nu este posibil, se recomanda desfasurarea activitatilor cu diminuarea numarului de participanti simultan la activitatile didactice si respectarea masurilor de preventie recomandate.

De asemenea administratorii poligoanelor de tragere vor lua masuri in scopul limitarii temporare a activitatilor desfasurate, sau acolo unde nu este posibil, limitarea numarului de persoane care participa simultan la activitatile desfasurate in incinta poligonului de tragere si asigurarea materialelor sanitare necesare desfasurarii activitatilor cu risc de raspandire a virusului, in conditii de siguranta (manipularea armamentului, echipamentului de protectie, succesiv, de catre mai multe persoane)”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2