ISU Maramureș: Noi amenzi aplicate de specialiștii Inspecției de prevenire

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În perioada 14-22 iunie, specialiștii Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș au desfășurat 67 de controale, la unități de turism, prelucrare primară a lemnului, unități de învățământ, de cultură, respectiv unități administrativ-teritoriale. În intervalul menționat, personalul Inspecției a desfășurat 77 de activități de informare și educație preventivă.

”Printre neregulile cel mai des întâlnite în timpul acestor controale, pe linia respectării normelor legale referitoare la apărarea împotriva incendiilor, au fost cele legate de depozitarea de materiale combustibile pe traseul căilor de evacuare, de neefectuarea mentenanței la mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor, respectiv de exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice.

În urma neregulilor constatate pe parcursul controalelor, inspectorii de prevenire au aplicat 358 sancțiuni. Din total, 292 au fost avertismente, iar 66 – amenzi, al căror cuantum s-a ridicat la 159.000 de lei”, a spus Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2