Jandarmeria Maramureş desfășoară campania de promovare a profesiei militare şi de recrutare a candidaţilor pentru instituţiile militare de învăţământ

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Începând de astăzi, 7 martie, Jandarmeria Maramureş desfășoară campania de promovare a profesiei militare şi de recrutare a candidaţilor pentru instituţiile militare de învăţământ. Campania se adresează tinerilor absolvenţi de liceu şi vizează creşterea interesului acestora pentru o carieră militară.

”Anul acesta sunt scoase la concurs 700 de locuri în instituțiile de învățământ care pregătesc subofițeri jandarmi iar cei care doresc să devină jandarmi pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni. Înscrierea se realizează online, pe adresa de e-mail jandarmeriamm@jandarmeriamaramures.ro a Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș, în perioada 07 – 18 martie a.c., inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Detalii cu privire la admitere se găsesc pe următoarele site-uri: Ministerul Afacerilor Interne: https://www.mai.gov.ro/…/institutii-de-invatamant…/ Școala Militară de Subofițeri ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani: http://www.scoaladragasani.ro/,Școala Militară de Subofițeri ,,Petru Rareș” Fălticeni:

https://www.jandarmeriafalticeni.ro/, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,, Pintea Vitezul” Maramureş:https://www.jandarmeriamaramures.ro/.

Mai multe informații puteți afla accesând link-ul: www. jandarmeriamaramures.ro sau  de luni până vineri între orele 08.00-16.00 la telefon 0262/277779, interior 24557 /24535 Serviciul Resurse Umane”, a spus Maior Radu Vasile Nicolae.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2