La Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare: S-au reîntâlnit după 55 de ani de la terminarea liceului (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Moment emoționant la Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare. Lucaciștii care au terminat liceul în urmă cu 55 de ani s-au reîntâlnit la unitatea de învățământ băimăreană.

În același timp a avut loc și festivitatea de absolvire a claselor a XII-A, promoţia 2021-2022.

”Moment de două ori fastuos în curtea colegiului nostru: Festivitatea de absolvire a claselor a XII-A, promoţia 2021-2022, dar și întâlnirea lucaciștilor care au terminat liceul în urmă cu 55 de ani.

Dragi lucaciști de ieri și de azi, ne bucurăm că am putut fi azi împreună, într-o ceremonie aniversară, care celebrează succesiunea generațiilor, sub același stindard elitist!

Proaspeților absolvenți le dorim să nu coboare ștacheta valorică, așa cum i-am obișnuit, să fie verticali, conștienți de propria valoare și să nu-și abandoneze visele!

În fața lucaciștilor de ieri facem o reverență, mulțumindu-le pentru faptul că, prin devenirea lor, au făcut posibili laurii colegiului de azi!

Vă îmbrățișăm pe toți și vă așteptăm să ne fiți alături și la următoarele întâlniri, peste 5, 10,… 70 de ani!”, scrie Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare, într-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2