LĂPUȘEL – Trei mașini lovite și un copil de 4 ani băgat în spital

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.N.1C în localitatea Lăpușel s-a produs un accident rutier. Un autoturism condus dinspre Șomcuta Mare înspre Baia Mare, de către un bărbat de 27 de ani din Satu Mare, a pătruns pe sensul opus de mers, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de către un tânăr de 21 de ani din Groși.

Potrivit IPJ Maramureș, după impact, a revenit pe sensul său de deplasare unde a acroșat un alt autoturism care era condus de un bărbat de 48 de ani din Baia Mare: „În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 27 de ani și a doi pasageri de 4 respectiv 35 de ani aflați în același autoturism cu șoferul rănit. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero. În zona producerii evenimentului rutier, traficul a fost blocat total aproximativ o oră pentru acordarea primului ajutor victimelor și pentru efectuarea cercetării la fața locului”.

Mai spunem doar că în cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2