LIGA ZIMBRILOR – Minaur spulberă pe CSM Bacău și păstrează locul 2 în clasament

Reclame home 1
Reclame home 1

Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare a fost aseară gazda partidei dintre CS Minaur și CSM Bacău, joc din cadrul etapei a 18-a din Liga Zimbrilor. La final băimărenii au ieșit victorioși, dar nu oricum, ci la scor. Victoria de aseară cu 38-26 îi menține pe minauriști pe locul secund în clasamentul Ligii Zimbrilor la handbal masculin.

Potrivit csminaur.ro, în această etapă Steaua și CSM București au pierdut pe teren propriu, iar Minaur s-a distanțat la 6, respectiv 8 puncte de cele două. Săptămâna viitoare, în deplasare, Minaur va juca cu Potaissa Turda, joc care va putea fi urmărit în direct la Pro Arena.

“Mie, vă spun sincer, chiar îmi era frică de acest meci. După meciul greu și victoria de la Constanța, după o deplasare care am crezut că nu se mai termină niciodată, mi-a fost frică să nu intervină o relaxare, însă, după cum s-a văzut, nici vorbă de așa ceva. Băieții au caracter și muncesc, indiferent de problemele pe care le au. Când intră își fac treaba pentru acest public minunat. Noi am căzut de acord să nu ne uităm la ce fac alte echipe, pe noi ne interesează doar munca noastră, ce facem noi. Cel mai important meci este cel care vine și acela este cel cu Turda. În campionatul nostru, de la locul 2 la locul 10, oricine poate bate pe oricine. Contează ce faci la fiecare meci, să fii concentrat de fiecare dată”, a declarat, pentru csminaur.ro, Alexandru Sabou, antrenor Minaur Baia Mare.

Sandu Iacob (antrenor CSM Bacău), pentru csminaur.ro: “Este o perioadă în care echipa noastră nu se prezintă foarte bine. Sunt anumite scuze pe care le putem găsi, dar am întâlnit și adversari puternici, cel puțin astăzi. Minaur are o echipa robustă, care a găsit soluții mereu în momentele mai dificile, pasare foarte bună, noi n-am reușit să-i întrerupem. Obiectivul nostru este un loc între primele opt în acest sezon, iar acum suntem acolo. Sper să ne îndeplinim obiectivul.”

FOTO csminaur.ro

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole